Waar
om
stolm?

Dáárom!

Een partner voor je interieurproject uitkiezen doe je niet zomaar. Je huis is een plek waar je heel wat tijd doorbrengt, en je gaat er ook heel wat geld aan uitgeven. Geen wonder dus dat mensen grondig nadenken en op zoek gaan voor ze kiezen voor een renovator. Steeds meer van hen vertrouwen op STOLM. 

Jarenlange ervaring in de (ver)bouwsector

Olivier heeft een stevige fundering als het op de bouwsector aankomt. Hij verdient al 27 jaar lang zijn strepen als meubelmaker en renovatie-expert. En die ervaring en expertise, dat merk je natuurlijk bij de uitvoering van je project. Elk detail behandelen we met de grootste zorg en precisie behandeld, wat resulteert in maatwerkmeubilair en interieurs van uitzonderlijke kwaliteit.

Een centraal aanspreekpunt voor je totaalproject

Een van de grote voordelen van een totaalrenovatie, dat is natuurlijk het feit dat je een aanspreekpunt hebt voor alle vragen over je renovatie. Dat is natuurlijk belangrijk voor de goede afloop van je project. Wie wat zal uitvoeren en wanneer, is steeds glashelder. Het bespaart jou ook heel wat kopzorgen en tijd. Je besteedt het managen van je project uit aan iemand anders, en hoeft jezelf er niet mee bezig te houden.

Steeds snelle oplossingen voor problemen

Bij een renovatieproject komt veel stress kijken. Zeker als jij – zoals de meeste mensen – geen bakken ervaring hebt met renoveren. Wij hebben die wel. Wie ons inschakelt voor zijn project, weet dus zeker dat problemen ook opgelost zullen geraken. Olivier doet dat met veel optimisme en creativiteit. Nele vertelt ons: “De jarenlange ervaring van Olivier werd ook snel duidelijk wanneer er onvoorzienigheden opdoken, en dat doen ze altijd. Hij kwam snel tot oplossingen, zonder het totaalconcept uit het oog te verliezen.”

Creatieve samenwerking met interieurarchitecten

Als jij een specifieke visie hebt of de hulp van een interieurarchitect nodig hebt, staan wij open voor creatieve samenwerkingen. Onze ervaring gecombineerd met de creativiteit van getalenteerde interieurarchitecten resulteert in unieke, innovatieve ontwerpen die de verwachtingen overstijgen.

De klant steeds centraal, ook na afloop

100% klanttevredenheid, dat is steeds waar wij voor gaan. Die klanttevredenheid willen we bereiken bij de opmaak van je project. Maar ook na afloop is het voor ons essentieel dat jij gelukkig bent met je woning. Heb je nog vragen na de oplevering? Of zijn er aanpassingen nodig? Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

error: