uw
inter
ieur

Proces van A tot Z

Ben je al aan het wegdromen van je nieuwe interieur? Wij ook. Elk jaar begeleiden we tientallen mensen naar een stijlvolle, functionele woning. Het is onze belofte om elk aspect van je woning met zorg, precisie en toewijding aan te pakken. Ontdek hoe wij jouw visie omzetten in een meesterwerk van vakmanschap, van de eerste penseelstreek tot we de deur van je nieuwbouwproject achter ons toetrekken. 

Alle begin is… makkelijk 

Het startpunt van het verhaal, dat zijn altijd jouw inspiratie en visie. Of je nu een moderne, klassieke of eclectische stijl ambieert, onze samenwerkende interieurarchitecten luisteren heel aandachtig naar wat je precies wilt. Daarnaast reiken we ook ideeën aan, voor dingen waarover je misschien nog niet zo goed had nagedacht. We vertalen jouw ideeën naar schetsen en conceptontwerpen, zodat je een helder beeld krijgt van hoe jouw ruimte eruit zal zien. Uiteraard kijken we ook naar het kostenplaatje van je (ver)bouwproject.

Meten is weten

Hebben we eenmaal je verwachtingen in kaart gebracht, dan kun je ons bij jou over de vloer verwachten. We analyseren de ruimte, bestuderen de lichtinval en meten elke centimeter van je ruimtes nauwgezet op. We zullen ook heel wat foto’s maken om een precies beeld te krijgen van je ruimte. Dit zal de basis worden van het architecturaal plan van je project.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Nu we een idee hebben van wat jij graag wilt en hoe je ruimte eruitziet, kunnen we de precieze invulling van je interieur uitstippelen. Dat doen we natuurlijk visueel. In SketchUp 3D® maken we een digitaal plan van je toekomstig interieur. We tonen je onze plannen, en bieden je meteen meerdere opties aan om uit te kiezen. Ons team helpt je bij het selecteren van de juiste materialen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en functioneel. Of het nu gaat om hout, metaal, steen of innovatieve materialen, we zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit.

De plannen ondertekenen

Nadat wij onze plannen hebben gemaakt, en met jou hebben afgestemd, zullen wij je het plan voorleggen ter goedkeuring. Als je tevreden bent met ons voorstel, onderteken je het. Het gaat dan niet alleen om de indeling van je woning. We stellen ook een tijdlijn en een budget voor, en laten je weten wie je project zal uitvoeren. Klinkt dit goed? Dan onderteken je. Je project bevindt zich nu in goede handen. Uiteraard staan we steeds klaar om al je vragen te beantwoorden!

Aan het werk

Actie! Ons ervaren team van vakmensen, ambachtslieden en technici neemt het roer over. Of het nu gaat om het bouwen van maatkasten, het installeren van vloeren, of het plaatsen van verlichting, ons vakmanschap garandeert kwaliteit. Schilderwerken, verlichting, textiel, en decoratieve elementen voegen de finishing touch toe aan jouw interieur. We zorgen ervoor dat elk detail klopt en dat het eindresultaat jouw verwachtingen overtreft.

Opvolging

Ons totaalconcept eindigt niet bij de oplevering. We hechten waarde aan jouw tevredenheid op lange termijn. Mocht er iets zijn waar je achteraf vragen over hebt of aanpassingen wenst, dan staat STOLM steeds paraat. Bij STOLM nemen we interieur serieus. Van het eerste plan tot de afwerking: wij willen je verwachtingen overtreffen. Neem dus zeker contact op, en laat ons vakmanschap los op jouw dromen.

error: