uw
inter
ieur

Totaalconcept

Maak kennis met het gemak van een totaalrenovatie

Een woning kopen is een droom, maar een woning renoveren daarentegen is een stresserende onderneming. Een budget opmaken. Betrouwbare aannemers kiezen. En dan zijn er nog de vele kleine details, zoals het kiezen van mooie materialen die ook onderhoudsvriendelijk zijn. Het zijn alle kleine beslissingen die samen het verschil maken tussen een interieur uit de boekjes, en een interieur dat er eerder rommelig uitziet. Het verschil tussen een klushuis, en een huis waar je na een lange dag werken de voordeur openduwt en meteen helemaal tot rust komt. Hier kan STOLM dat verschil maken.

Leefcomfort is onze passie. Maatwerk is ons vak. Meubels op maat zijn een stukje van die puzzel. Maar een totaalrenovatie omvat natuurlijk zoveel meer dan enkel meubels.

Een totaalrenovatie, wat is dat eigenlijk?

De naam doet het al een beetje vermoeden. Een totaalrenovatie is een renovatieproject waarbij het volledige (her)ontwerp van een woning gebeurt door eenzelfde verantwoordelijke. Van de allereerste voorzichtige potloodstreep op het architecturaal plan tot het leggen van de laatste keukentegel. Het is een holistische benadering van je renovatie, waarbij we voor jou maatkasten, keukens en badkamers ontwerpen en maken.

We zorgen ervoor dat alle ruimtes naadloos op elkaar aansluiten. We houden ook je budget in de gaten. Altijd gedroomd van marmer in de badkamer? Let’s make it happen. Maar we zorgen er ook voor dat je in de keuken een budgetvriendelijker materiaal kiest, zodat de kost van je totaalrenovatie niet de pan uit swingt.

Onze expertise in totaalrenovaties

Kies je voor STOLM, dan kun je terecht bij een team specialisten met een breed scala aan vaardigheden. De motor van de zaak en je toekomstige aanspreekpunt is onze oprichter Olivier Stroobant, de “STOL” (Stroobant Olivier) in “STOLM”. Hij is meubelmaker van opleiding, en zijn skills komen uitstekend van pas voor al het maatwerk dat je woning nodig heeft. Dankzij STOLM kan hij naast aan meubels, ook mee timmeren aan het bredere interieurplaatje. Daarvoor rekent hij op een hecht netwerk van specialisten, allemaal met bakken ervaring in de verbouwsector. Van horrorervaringen met onbetrouwbare aannemers moet je bij ons dus niet wakker liggen.

Totaalprojecten op maat

Op maat, dat mag je letterlijk nemen. We zorgen er niet alleen voor dat je ingebouwde kast precies op haar plek past, maar ook dat je toekomstige woning zo goed mogelijk aansluit bij de visie in jouw hoofd van je droomwoning. Je hebt op reis in Portugal een stuk steen gekocht dat je in je keuken wilt verwerken? Wij tekenen voor jou een plan uit. Wil je graag oorspronkelijke elementen uit je woning behouden, maar wel met een moderne feel? Samen maken we er werk van.

error: