uw
inter
ieur

Maatwerkmeubilair

Maatwerkmeubilair, dat is waarbij het voor STOLM allemaal begon. Olivier Stroobant is meubelmaker van opleiding, maar kan dankzij STOLM ook aan een totaalinterieur werken.  Van statement pieces voor de woonkamer tot een boekenkast die naadloos in je werkkamer past: Olivier Stroobant schaaft aan je ontwerp tot het perfect zit. 

Waarom kiezen voor maatwerkmeubilair?

Geen twee huizen zijn hetzelfde. Geen twee mensen hebben dezelfde behoeften en dezelfde smaak. Met maatwerkmeubilair stem je je interieur precies af op wat je nodig hebt. Een boekenkast die ook dienstdoet als bureautafel? Een tv die met een strak schuifsysteem uit het zicht verdwijnt? Of een open haard in de slaapkamer? Van materiaal tot afmeting en ontwerp: met maatwerkmeubilair druk je helemaal je stempel op je leefomgeving. Dat is met standaardmeubels uit de winkel veel moeilijker.

Maatwerkmeubilair in de woonkamer

Ons maatwerkmeubilair voor de woonkamer combineert functionaliteit en stijl. Van handgemaakte salontafels tot op maat gemaakte entertainmentcenters, we streven ernaar om meubelstukken te creëren die niet alleen passen bij jouw levensstijl, maar ook een esthetisch statement maken in je woonruimte.

Rust en luxe voor de slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar we een groot deel van ons leven doorbrengen. Een kleine oase in je huis, waar je elke nacht oplaadt. Met ons maatwerkmeubilair zorgen wij voor een stijlvolle, maar vooral rustgevende slaapomgeving. Op maat gemaakte bedframes, kasten en nachtkastjes zorgen ervoor dat je ten volle profiteert van je rust.

Dankzij ons maatwerk kunnen we ook verder gaan voor onze klanten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een open haard? Wegdommelen met het zachte geknetter van een haard in de achtergrond – dat worden vast heerlijke dromen.

Efficiënt design voor je thuiskantoor

Omdat steeds meer mensen tegenwoordig van thuis uit werken, krijgt ook de thuiswerkruimte meer aandacht in het (ver)bouwplan. Maatwerkmeubilair is bij uitstek voor een thuiskantoor de logische keuze. Inwoners delen soms een werkruimte met een echtgeno(o)t(e) of kinderen. Of het thuiskantoor doet naast kantoor ook dienst als woonkamer, bibliotheek of logeerkamer. Het is belangrijk die verschillende functies op een geslaagde manier te integreren. Een meubel op maat biedt uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een bureautafel groot genoeg voor twee. Of een werkruimte die je aan het eind van de dag kan toeklappen, zodat je ’s avonds niet aan je werk hoeft te werken.

Bij STOLM geloven we in een hechte samenwerking om jouw visie werkelijkheid te maken. Onze meubelontwerpen worden ontwikkeld in samenspraak met jou, waarbij we jouw ideeën omzetten in gedetailleerde plannen. Van daaruit gaan we ambachtelijk aan de slag, waarbij elk meubelstuk met precisie wordt vervaardigd.

Maatwerkmeubilair voor professionals

Wist je dat we bij STOLM ook ervaring hebben met professionele interieurs? We hebben ervaring in onder andere de restaurantsector. Je interieur zegt heel wat over je zaak. Zorg er dus zeker voor dat wanneer een klant je restaurant, kantoor of winkel binnenstapt, meteen het juiste gevoel krijgt. Je houdt van een landelijke stijl voor je kantoor? Of je baat een restaurant uit, en wil een kleurrijke look en feel voor je etablissement? Vertel ons je wensen en wij komen met een plan?

error: