uw
inter
ieur

Deelconcept

Je kunt bij STOLM terecht voor alle ruimtes in je huis. Van de kelder tot de zolder, elke ruimte kunnen we onder handen nemen. Een op maat gemaakte keuken, een stralende badkamer en alle andere ruimtes in een woning die wel een make-over kunnen gebruiken. Samen pakken we het graag aan. 

Je keukenrenovatie: het hart van het huis

De keuken wordt ook wel het hart van een huis genoemd. Waar de een elke dag meerdere gangen op tafel tovert, is de keuken voor de ander vooral de plek om ‘s ochtends te passeren voor een warme kop thee of koffie. Des te belangrijker is het een keukenontwerp goed te doordenken. Een aanrecht uit kwarts of staal? Of wat dacht je van een geïntegreerd hoekje voor zoon of dochter om huiswerk aan te maken? Wij helpen jou kiezen. Een goede keuken is een keuken waarin esthetiek en functionaliteit elkaar versterken.

Je badkamer luxueus gerenoveerd

Wij zorgen voor een badkamer die niet alleen functioneel is maar ook een oase van ontspanning biedt. Een moderne inloopdouche of liever een vrijstaand bad: we selecteren materialen met zorg, en plaatsen elke element met oog voor detail en precisie.

Je woonkamer helemaal op maat in een nieuw jasje

Waar functionaliteit in een badkamer of keuken primeert, kun je je in je woonkamer wat meer uitleven met decoratie en persoonlijke stijl. Bij STOLM creëren we ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw smaak en levensstijl. Van op maat gemaakte salontafels tot de perfecte verlichting en vloerbedekking, wij brengen jouw visie tot leven in deze centrale leefruimte.

Productiviteit en stijl voor je nieuwe kantoor

Steeds meer mensen werken van thuis uit. Alleen maar logisch dus dat we aan een goede kantoorruimte bij het bouwen of verbouwen van een woning fiks wat aandacht besteden. Een bureau op maat, slimme verlichting en voldoende opbergruimte creëren een werkomgeving die het allerbeste uit jou naar boven halen wanneer je thuis werkt.

Concept en uitvoering gaan hand in hand

Bij STOLM geloven we in het belang van een goed doordacht concept, vakkundig uitgevoerd. We beginnen altijd bij jou: wat vind je mooi? Wat heb je nodig? Je gaat in gesprek met onze interieurarchitecten, die je visie in een plan zullen omzetten. En zodra we de vinger gelegd hebben op wat jij nodig hebt, kan je met een gerust hart een stapje achteruit zetten. Wij gaan aan het werk om er iets moois van te maken. 

error: