uw
inter
ieur

Totaalconcept

Maak kennis met het gemak van een totaalrenovatie

Een woning kopen is een droom, maar een woning renoveren daarentegen is een stresserende onderneming. Een budget opmaken. Betrouwbare aannemers kiezen. En dan zijn er nog de vele kleine details, zoals het kiezen van mooie materialen die ook onderhoudsvriendelijk zijn. Het zijn alle kleine beslissingen die samen het verschil maken tussen een interieur uit de boekjes, en een interieur dat er eerder rommelig uitziet. Het verschil tussen een klushuis, en een huis waar je na een lange dag werken de voordeur openduwt en meteen helemaal tot rust komt. Hier kan STOLM dat verschil maken.

Leefcomfort is onze passie. Maatwerk is ons vak. Meubels op maat zijn een stukje van die puzzel. Maar een totaalrenovatie omvat natuurlijk zoveel meer dan enkel meubels.

Een totaalrenovatie, wat is dat eigenlijk?

De naam doet het al een beetje vermoeden. Een totaalrenovatie is een renovatieproject waarbij het volledige (her)ontwerp van een woning gebeurt door eenzelfde verantwoordelijke. Van de allereerste voorzichtige potloodstreek op het architecturaal plan tot het leggen van de laatste keukentegel. Het is een holistische benadering van je renovatie, waarbij we voor jou maatkasten, keukens en badkamers ontwerpen en maken.

We zorgen ervoor dat alle ruimtes naadloos op elkaar aansluiten. We houden ook je budget in de gaten. Altijd gedroomd van marmer in de badkamer? Let’s make it happen. Maar we zorgen er ook voor dat je in de keuken een budgetvriendelijker materiaal kiest, zodat de kost van je totaalrenovatie niet de pan uit swingt.

Onze expertise in totaalrenovaties

Kies je voor STOLM, dan kun je terecht bij een team specialisten met een breed scala aan vaardigheden. De motor van de zaak en je toekomstige aanspreekpunt is onze oprichter Olivier Stroobant, de “STOL” (Stroobant Olivier) in “STOLM”. Hij is meubelmaker van opleiding, en zijn skills komen uitstekend van pas voor al het maatwerk dat je woning nodig heeft. Dankzij STOLM kan hij naast aan meubels, ook mee timmeren aan het bredere interieurplaatje. Daarvoor rekent hij op een hecht netwerk van specialisten, allemaal met bakken ervaring in de verbouwsector. Van horrorervaringen met onbetrouwbare aannemers moet je bij ons dus niet wakker liggen.

Totaalprojecten op maat

Op maat, dat mag je letterlijk nemen. We zorgen er niet alleen voor dat je ingebouwde kast precies op haar plek past, maar ook dat je toekomstige woning zo goed mogelijk aansluit bij de visie in jouw hoofd van je droomwoning. Je hebt op reis in Portugal een stuk steen gekocht dat je in je keuken wilt verwerken? Wij tekenen voor jou een plan uit. Wil je graag oorspronkelijke elementen uit je woning behouden, maar wel met een moderne feel? Samen maken we er werk van.

Maatwerkmeubilair

Maatwerkmeubilair, dat is waarbij het voor STOLM allemaal begon. Olivier Stroobant is meubelmaker van opleiding, maar kan dankzij STOLM ook aan een totaalinterieur werken.  Van statement pieces voor de woonkamer tot een boekenkast die naadloos in je werkkamer past: Olivier Stroobant schaaft aan je ontwerp tot het perfect zit. 

Waarom kiezen voor maatwerkmeubilair?

Geen twee huizen zijn hetzelfde. Geen twee mensen hebben dezelfde behoeften en dezelfde smaak. Met maatwerkmeubilair stem je je interieur precies af op wat je nodig hebt. Een boekenkast die ook dienstdoet als bureautafel? Een tv die met een strak schuifsysteem uit het zicht verdwijnt? Of een open haard in de slaapkamer? Van materiaal tot afmeting en ontwerp: met maatwerkmeubilair druk je helemaal je stempel op je leefomgeving. Dat is met standaardmeubels uit de winkel veel moeilijker.

Maatwerkmeubilair in de woonkamer

Ons maatwerkmeubilair voor de woonkamer combineert functionaliteit en stijl. Van handgemaakte salontafels tot op maat gemaakte entertainmentcenters, we streven ernaar om meubelstukken te creëren die niet alleen passen bij jouw levensstijl, maar ook een esthetisch statement maken in je woonruimte.

Rust en luxe voor de slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar we een groot deel van ons leven doorbrengen. Een kleine oase in je huis, waar je elke nacht oplaadt. Met ons maatwerkmeubilair zorgen wij voor een stijlvolle, maar vooral rustgevende slaapomgeving. Op maat gemaakte bedframes, kasten en nachtkastjes zorgen ervoor dat je ten volle profiteert van je rust.

Dankzij ons maatwerk kunnen we ook verder gaan voor onze klanten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een open haard? Wegdommelen met het zachte geknetter van een haard in de achtergrond – dat worden vast heerlijke dromen.

Efficiënt design voor je thuiskantoor

Omdat steeds meer mensen tegenwoordig van thuis uit werken, krijgt ook de thuiswerkruimte meer aandacht in het (ver)bouwplan. Maatwerkmeubilair is bij uitstek voor een thuiskantoor de logische keuze. Inwoners delen soms een werkruimte met een echtgeno(o)t(e) of kinderen. Of het thuiskantoor doet naast kantoor ook dienst als woonkamer, bibliotheek of logeerkamer. Het is belangrijk die verschillende functies op een geslaagde manier te integreren. Een meubel op maat biedt uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een bureautafel groot genoeg voor twee. Of een werkruimte die je aan het eind van de dag kan toeklappen, zodat je ’s avonds niet aan je werk hoeft te werken.

Bij STOLM geloven we in een hechte samenwerking om jouw visie werkelijkheid te maken. Onze meubelontwerpen worden ontwikkeld in samenspraak met jou, waarbij we jouw ideeën omzetten in gedetailleerde plannen. Van daaruit gaan we ambachtelijk aan de slag, waarbij elk meubelstuk met precisie wordt vervaardigd.

Maatwerkmeubilair voor professionals

Wist je dat we bij STOLM ook ervaring hebben met professionele interieurs? We hebben ervaring in onder andere de restaurantsector. Je interieur zegt heel wat over je zaak. Zorg er dus zeker voor dat wanneer een klant je restaurant, kantoor of winkel binnenstapt, meteen het juiste gevoel krijgt. Je houdt van een landelijke stijl voor je kantoor? Of je baat een restaurant uit, en wil een kleurrijke look en feel voor je etablissement? Vertel ons je wensen en wij komen met een plan?

error: